Media
Postări de pe Facebook

1 day ago

Magicamp

Mihai Teleanu, unul dintre veteranii Taberelor MagiCAMP, ne-a făcut să zâmbim din nou cu bucuria sa molipsitoare. Bicicleta pe care o avea i s-a furat și, cu ajutorul lui Dan Baban și Bottari Italo-Romena S.R.L., Mihai a primit o nouă bicicletă. Ne-am gândit să ne bucurăm împreună cu voi pentru că știm că bucuria trăită cel mai bine este cea împărtășită. See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Magicamp

Astăzi o sărbătorim cu tot dragul pe Cris, colega noastră, una dintre cele mai calde și răbdătoare persoane pe care le cunoaștem noi din tot universul! Dacă s-a întâmplat să ne sunați și să vă răspundă o voce primitoare și jovială, cu siguranță ați vorbit cu Cris. 🙂 La mulți ani plini de bucurii mici și mari, draga noastră! See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Magicamp

MagicMakers ne aduc cele mai bune vești: luna trecută la crosul Campionii Sănătății s-au strâns 16.120 euro mulțumită generozității copiilor care au alergat însoțiți de părinți și a tuturor susținătorilor care au donat prin Bursa Binelui, Galantom, Kompostor și SMS. Această sumă va fi dublată de partenerii financiari ai proiectului MagicMakers. Astfel, dintr-un total de 32.240 de euro, fiecare dintre cei 15 copii va primi începând cu luna mai 2018 aproximativ 2150 de euro, bani ce vor susține fie o nevoie punctuală și vor fi acordați o singură dată (intervenții chirurgicale, deplasare în străinătate pentru tratament), fie vor fi acordați sub forma unor burse eșalonate lunar.

Ne bucurăm nespus și trimitem cele mai calde mulțumiri tuturor celor care au făcut posibile aceste burse de sănătate!Viața ne face să pierdem din noi lucruri de preț. Ne amintim de acestea atunci când suntem îngenuncheați de ea și…atunci când vorbim cu copiii. Inocența lor este pavăza noastră în fața uitării. Și totuși, această inocență este deseori greu încercată. Poveștile lui Ionuț, Mădălina, Cataleia, Dragoș, Mateo, Sebastian, David, Vasile, Carmen, Gabriela, Alexandru, George, Bogdan, Giulia și Marius ne stau mărturie. Viața le-a răpit sănătatea și i-a învățat, de timpuriu, ce înseamnă să pierzi lucruri de preț.

Voi, însă, nu ați stat deoparte. Pentru că ați alergat la crosul Campionii Sănătații – 480 de copii, insoțiti de părinti – și ați donat prin Bursa Binelui, Galantom, Kompostor si SMS, îi veți ajuta pe cei 15 copii să recupereze, rând pe rând, tot ceea ce le-a fost luat. Datorită vouă, ei vor beneficia, începând de luna aceasta, mai 2018, de burse lunare de sănătate. Și mai știți ceva? Tot ceea ce credeți că ați pierdut la rândul vostru, ați regăsit. Pentru că doar atunci când facem bine, reușim să luăm înapoi tot ceea ce simțim că s-a dus. Felicitări!

Vă mulțumim, dragi MagicMakeri. Fiți cu ochii pe noi. Povestea este abia la început!

*Am reușit să strângem 16.120 de euro. Suma va fi dublată de partenerii financiari ai proiectului MagicMakers, ajungându-se la un total de 32.240 de euro. Fiecare dintre cei 15 copii va primi astfel aproximativ 2150 de euro, bani ce vor susține fie o nevoie punctuală și vor fi acordați o singură dată (intervenții chirurgicale, deplasare în străinătate pentru tratament), fie vor fi acordați sub forma unor burse eșalonate lunar.
See MoreSee Less

View on Facebook